Bijdragen aan Berghapedia? Kijk hier voor Hulp bij aanmelden

IJssalon Marcellaio: verschil tussen versies

Uit Berghapedia
Ga naar: navigatie, zoeken
(Foto)
k (Foto)
Regel 1: Regel 1:
[[Bestand:MacellaioIjssalonsHeerenbergInterieur.jpg|right]]'''IJssalon Macellaio''' wordt gerund door Adriaan en Karin Slager. Macellaio staat voor ''Slager'' in het Italiaans. Adriaan Slager was voorheen brood- en banketbakker, zoals zijn vader. Op de menukaart vindt men  ijs-coupes vernoemd naar plaatsen in [['s-Heerenberg]], zoals coupe [[Montferland]], [[Plantage]] en [[Gouden Handen]]. In de wintermaanden heeft men ook appelbeignets en oliebollen in het assortiment.
+
[[Bestand:MacellaioIjssalonsHeerenbergInterieur.jpg|right|thumb|400px]]'''IJssalon Macellaio''' wordt gerund door Adriaan en Karin Slager. Macellaio staat voor ''Slager'' in het Italiaans. Adriaan Slager was voorheen brood- en banketbakker, zoals zijn vader. Op de menukaart vindt men  ijs-coupes vernoemd naar plaatsen in [['s-Heerenberg]], zoals coupe [[Montferland]], [[Plantage]] en [[Gouden Handen]]. In de wintermaanden heeft men ook appelbeignets en oliebollen in het assortiment.
  
 
IJssalon Marcellaio is lid van de [[Stichting Horeca Bergh]].  
 
IJssalon Marcellaio is lid van de [[Stichting Horeca Bergh]].  

Versie van 13 jul 2012 om 15:20

MacellaioIjssalonsHeerenbergInterieur.jpg
IJssalon Macellaio wordt gerund door Adriaan en Karin Slager. Macellaio staat voor Slager in het Italiaans. Adriaan Slager was voorheen brood- en banketbakker, zoals zijn vader. Op de menukaart vindt men ijs-coupes vernoemd naar plaatsen in 's-Heerenberg, zoals coupe Montferland, Plantage en Gouden Handen. In de wintermaanden heeft men ook appelbeignets en oliebollen in het assortiment.

IJssalon Marcellaio is lid van de Stichting Horeca Bergh.

Adres

Stadsplein 6a
7041 JA
's-Heerenberg
Telefoon: 06-23001770
E-mail: a-slager@hetnet.nl
Internet: http://www.macellaio.nl

Kaart

<googlemap version="0.9" lat="51.875047" lon="6.245105" zoom="18"> 51.87462, 6.245164 IJssalon Marcellaio </googlemap>

Externe link(s)

Sjabloon:Onderwerp