Bijdragen aan Berghapedia? Kijk hier voor Hulp bij aanmelden

Kleinleugenmors, Evert Jan: verschil tussen versies

Uit Berghapedia
Ga naar: navigatie, zoeken
 
k (aangiftes overlijden)
Regel 1: Regel 1:
 
'''Evert Jan Kleinleugenmors''' werd geboren te Apeldoorn op 22 december [[1907]]. Van beroep was hij bakker.
 
'''Evert Jan Kleinleugenmors''' werd geboren te Apeldoorn op 22 december [[1907]]. Van beroep was hij bakker.
  
Aan het eind van de [[Tweede Wereldoorlog|oorlog]] werd hij bij een razzia opgepakt en naar [[Kamp Rees]] afgevoerd. Vandaar werd hij ziek en verzwakt overgebracht naar het noodhospitaal in het [[Patersklooster]] te [['s-Heerenberg]], waar hij op 12 februari [[1945]] overleed. Hij werd begraven op het NH kerkhof te 's-Heerenberg en later herbegraven op de gemeentelijke begraafplaats Wenum in Apeldoorn, graf 28.
+
Aan het eind van de [[Tweede Wereldoorlog|oorlog]] werd hij bij een razzia opgepakt en naar [[Kamp Rees]] afgevoerd. Vandaar werd hij ziek en verzwakt overgebracht naar het noodhospitaal in het [[Patersklooster]] te [['s-Heerenberg]], waar hij op 12 februari [[1945]] overleed.
  
==Externe link==
+
Hij werd begraven op het NH kerkhof te 's-Heerenberg en later herbegraven op de gemeentelijke begraafplaats Wenum in Apeldoorn, graf 28. Zijn overlijden is op 23 februari 1945 aangegeven in de [[gemeente Bergh]] en op 30 juli 1945 in de gemeente Apeldoorn.
  
 +
== Bronnen ==
 +
*[http://www.genlias.nl Genlias]
 
*[http://www.ogs.nl Oorlogsgravenstichting]
 
*[http://www.ogs.nl Oorlogsgravenstichting]
  
 
{{Onderwerp|Tweede Wereldoorlog|Oorlogsslachtoffers WO II|Kamp Rees}}
 
{{Onderwerp|Tweede Wereldoorlog|Oorlogsslachtoffers WO II|Kamp Rees}}

Versie van 4 jan 2011 om 16:04

Evert Jan Kleinleugenmors werd geboren te Apeldoorn op 22 december 1907. Van beroep was hij bakker.

Aan het eind van de oorlog werd hij bij een razzia opgepakt en naar Kamp Rees afgevoerd. Vandaar werd hij ziek en verzwakt overgebracht naar het noodhospitaal in het Patersklooster te 's-Heerenberg, waar hij op 12 februari 1945 overleed.

Hij werd begraven op het NH kerkhof te 's-Heerenberg en later herbegraven op de gemeentelijke begraafplaats Wenum in Apeldoorn, graf 28. Zijn overlijden is op 23 februari 1945 aangegeven in de gemeente Bergh en op 30 juli 1945 in de gemeente Apeldoorn.

Bronnen

Sjabloon:Onderwerp