Bijdragen aan Berghapedia? Klik hier om je aan te melden !

Raaijman, Hendrikus Josephus

Uit Berghapedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Hein Raaijman werd geboren in Stokkum op 22 april 1930 als zoon van Theodorus Raaijman en Johanna Katharina Wijnands.

Hein had vanaf januari 1973 samen met zijn broer Tonnie tot januari 1978 een loonbedrijf op de Sint Isidorusstraat 6 in Stokkum, waar hij zelf ook woonde. Hetzelfde adres was voorheen zijn ouderlijk huis. Het bedrijf bestond al in dezelfde rechtsvorm in 1966, maar de zaak stond voor 1973 waarschijnlijk nog op de naam van hun vader. Vanaf 1984 was Hein samen met Johannes Theodorus Maria Raaijman (waarschijnlijk zijn zoon) eigenaar, die heeft in 1990 de vennootschap ontbonden. Daarna was Hein alleen eigenaar, op 1 oktober 1994 heeft hij het bedrijf opgeheven. Hierna heeft hij het huis verkocht en is hij samen met zijn vrouw verhuisd naar de Frankenstraat in 's-Heerenberg.

Hein was tevens vanaf 1951 tot aan zijn dood lid van de muziekvereniging Harmonie Volharding. Hij was getrouwd met Marie Verstegen en zij kregen twee dochters en een zoon.

Hein overleed te ‘s-Heerenberg op 5 maart 2007, 76 jaar oud. Zijn uitvaart werd gehouden in de St. Suitbertuskerk. Hij werd begraven op de begraafplaats in Stokkum, zijn vrouw Marie Verstegen werd in 2016 in hetzelfde graf begraven.

Bronnen