Bijdragen aan Berghapedia? Kijk hier voor Hulp bij aanmelden

Vakantiepark De Byvanck

Uit Berghapedia
Ga naar: navigatie, zoeken

De Byvanck biedt volop mogelijkheden voor alle vormen van recreatie. De bungalows zijn het hele jaar door te huur voor de periode van een week, een midweek of voor een weekend. Maar er is ook voldoende gelegenheid voor een verblijf in uw eigen tent of caravan. Op fraaie lommerrijke plekjes met voldoende ruimte en privacy.

Ook beschikt De Byvanck over een zwembad met sauna. Voor veel klanten is het zwembad erg belangrijk. Dit komt door het Beekse water waarmee het zwembad gevuld is. De temperatuur is ± 30 ºC en het is bekend dat het water een heilzame werking heeft. Ideaal dus voor mensen met rugklachten of andere kwalen. De hygiëne van het zwembad is uitstekend en wordt met de grootste zorg onderhouden. Dagelijks wordt het zwembad gereinigd en van vers water voorzien.

Daarnaast beschikt Vakantiepark De Byvanck over een kantine waar u terecht kunt voor drinken en iets te eten en is er een tafeltennis tafel aanwezig.


Ligging van het park:

Even buiten het plaatsje Beek, aan de voet van de Montferlandse heuvels, vindt u Vakantiepark De Byvanck. Het Montferland, in het hart van de Gelderse Achterhoek, is één van de mooiste streken van Nederland. En ieder seizoen weer helemaal anders.

Het kenmerkt zich door z’n karakteristieke landschap en culturele tradities. Met veel kastelen, musea en andere historische gebouwen die de geschiedenis van stad en streek vertellen. Met talloze fiets- en wandelroutes die u naar de mooiste plekjes van dit uniek stukje Nederland brengen.

Eén van de belangrijkste kenmerken van vakantiepark De Byvanck is rust en ruimte. Het park biedt een fraai uitzicht op het gelijknamige landgoed, de Elterberg en het Bergherbos.

Adres

Vakantiepark De Byvanck
Melkweg 2
7037 CN Beek
Telefoon: (0316) 531413

Externe link