Bijdragen aan Berghapedia? Klik hier om je aan te melden !

Gaanderen: verschil tussen versies

Uit Berghapedia
Ga naar: navigatie, zoeken
k (kapelaan Hegge en Ter gun)
 
k (Ter Gun en kapelaan Hegge)
Regel 1: Regel 1:
Op het erf Ter Gun bij de Pol (in '''Gaanderen''' ([[gemeente Doetinchem]]) werden kerkdiensten gehouden. De pastoors van [[St. Martinus Wijnbergen |Wijnbergen]] namen daar de diensten waar. In 1850 ging ter Gun over in de parochie Terborg.
+
Op het erf Ter Gun bij de Pol in '''Gaanderen''' ([[gemeente Doetinchem]]) werden kerkdiensten gehouden. De pastoors van [[St. Martinus Wijnbergen |Wijnbergen]] namen daar de diensten waar. In 1850 ging ter Gun over in de parochie Terborg.
<br/>Kapelaan Hegge die net als [[Pastoor Galama]] en kapelaan [[Marinus van Rooijen]] in het concentratiekamp verbleef, is na de [[Tweede Wereldoorlog]]kapelaan geweest in Gaanderen.
+
<br/>Kapelaan Hegge die net als [[Pastoor Galama]] en kapelaan [[Marinus van Rooijen]] in het concentratiekamp verbleef, is na de [[Tweede Wereldoorlog]] kapelaan geweest in Gaanderen.

Versie van 10 mrt 2007 om 16:42

Op het erf Ter Gun bij de Pol in Gaanderen (gemeente Doetinchem) werden kerkdiensten gehouden. De pastoors van Wijnbergen namen daar de diensten waar. In 1850 ging ter Gun over in de parochie Terborg.
Kapelaan Hegge die net als Pastoor Galama en kapelaan Marinus van Rooijen in het concentratiekamp verbleef, is na de Tweede Wereldoorlog kapelaan geweest in Gaanderen.