Bijdragen aan Berghapedia? Klik hier om je aan te melden !

One More Voice

Uit Berghapedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Het koor One More Voice stelt zichzelf voor:

"Wij zijn het koor One More Voice. In 1981 zijn we opgericht onder de naam 'Jongerenkoor Wehl-Kilder'. Een aantal jaren geleden hebben we onze naam gewijzigd in 'One More Voice', omdat ons koor inmiddels niet alleen meer uit jongeren bestond.

Momenteel hebben we ongeveer 25 leden en verzorgen wij vieringen in Wehl en Kilder. Daarnaast zingen we af en toe bij verpleeg- of ziekenhuizen en verlenen we onze medewerking aan diverse concerten in de omgeving. Ons repertoire bestaat uit kerkelijke liederen van deze tijd en gospelliederen.

Voor de Heemkundekring Bergh mochten wij dit jaar de speciale podcast voor kerst opluisteren met een aantal kerstliederen. We hebben gekozen voor een echte kerstklassieker met 'Mary’s little boychild'. Daarnaast zingen we voor u een van onze nieuwere kerstliederen, 'Never was a night' en we sluiten af met het vlotte 'Great Joy'. We hopen dat u met plezier naar onze liederen zult luisteren.

Mocht u interesse hebben om ook eens met ons mee te zingen. Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom. Wij repeteren op dinsdagavond van 19.45 t/m 21.45 in het parochiecentrum van Wehl."