Bijdragen aan Berghapedia? Klik hier om je aan te melden !
Riefpannekoek: verschil tussen versies
k |
k (→Bron: cat) |
||
Regel 7: | Regel 7: | ||
==Bron== | ==Bron== | ||
− | Recept in [[Old Ni-js]] | + | *Recept in [[Old Ni-js]] |
− | + | [[Categorie:Berghse woorden]] [[Categorie:Gerechten]] |
Versie van 17 feb 2016 om 12:16
RIEFKUUKSKES - aardappelpannekoek.
Hierveur mo-j hebbe: 1 kilo erpels, 1 tuute-ei, haveremout ('n hendjevol), pèper, zalt, botter of margarine, roggebrood.
De erpels rieven; ei, zalt, pèper en de haveremout d'r deurruure. Van 't beslag platte kuukskes make. In de koekepan de botter of de margarine heit laote wodde. (Niet té heit, anders bun de riefkuukskes bruun veur ze gaar bun.) De kuukskes aan be'je kante bruun bakke. Roggebrood smik d'r lekker bi-j en a-j wult, ku-j d'r ook nog stroop op doe-n.
Eat ze!
Bron
- Recept in Old Ni-js