Bijdragen aan Berghapedia? Klik hier om je aan te melden !

Reuling, Johannes Antonius: verschil tussen versies

Uit Berghapedia
Ga naar: navigatie, zoeken
k (ouders toegevoegd)
Regel 1: Regel 1:
 
{{Beg}}
 
{{Beg}}
'''Hans Reuling''' werd geboren op 30 december [[1926]]. Hij vocht ook als Duits soldaat, onder andere bij Monte Cassino in Italië. Om aan de oprukkende Amerikaanse troepen te ontkomen moesten hij en zijn medesoldaten de rivier de Po overzwemmen. Hij overleefde de oorlog en is enige jaren geleden gestorven in [[Praest]].
+
'''Hans Reuling''' werd geboren op 30 december [[1926]] als zoon van Jakob Reuling en Johanna Milder.
 +
 
 +
Hij vocht ook als Duits soldaat, onder andere bij Monte Cassino in Italië. Om aan de oprukkende Amerikaanse troepen te ontkomen moesten hij en zijn medesoldaten de rivier de Po overzwemmen. Hij overleefde de oorlog en is enige jaren geleden gestorven in [[Praest]].
  
 
Hans was de jongste broer van [[Reuling, Heinrich Gerhard|Gert]], [[Reuling, Bernhard Johann|Benno]] en [[Reuling, Jacob Heinrich|Huub Reuling]].
 
Hans was de jongste broer van [[Reuling, Heinrich Gerhard|Gert]], [[Reuling, Bernhard Johann|Benno]] en [[Reuling, Jacob Heinrich|Huub Reuling]].

Versie van 20 aug 2011 om 16:39

Sjabloon:Beg Hans Reuling werd geboren op 30 december 1926 als zoon van Jakob Reuling en Johanna Milder.

Hij vocht ook als Duits soldaat, onder andere bij Monte Cassino in Italië. Om aan de oprukkende Amerikaanse troepen te ontkomen moesten hij en zijn medesoldaten de rivier de Po overzwemmen. Hij overleefde de oorlog en is enige jaren geleden gestorven in Praest.

Hans was de jongste broer van Gert, Benno en Huub Reuling.

Bron o.a.

Sjabloon:Onderwerp