Bijdragen aan Berghapedia? Klik hier om je aan te melden !

Tennis: verschil tussen versies

Uit Berghapedia
Ga naar: navigatie, zoeken
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'In 's-Heerenberg is voor zover bekend maar één tennisverenigingen actief: TV Bergh (opgericht op 8 mei 1970) - banen en clubhuis aan de Dr. J.H. van Heeklaan 8a....')
 
 
(5 tussenliggende versies door 2 gebruikers niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
In 's-Heerenberg is voor zover bekend maar één tennisverenigingen actief: TV Bergh (opgericht op 8 mei 1970) - banen en clubhuis aan de Dr. J.H. van Heeklaan 8a. [http://www.tvbergh.nl/ Website]
+
In [[Beek]] zit de lawn-tennisclub '''De Kolkstede''' aan de [[Oude Kolkstedeweg]] 4 en heeft 3 banen.
  
In Zeddam is de TV Zeddam actief. Deze is gevestigd aan het Gildepad 2. [https://tvzeddam.nl/ Website]
+
In [['s-Heerenberg]] is voor zover bekend maar één tennisvereniging actief: '''TV Bergh'''. De vereniging is opgericht op 8 mei [[1970]] en heeft haar banen en clubhuis aan de [[Doctor Jan Herman van Heeklaan]] 8a. Het terrein wordt Tennispark De [[Snijkuil]] genoemd en ligt naast [[Sportpark Marinus van Rooijen]]. Het tennispark heeft 7 banen.
 +
 
 +
In [[Zeddam]] is de '''TV Zeddam''' actief. Deze vereniging is opgericht in [[1977]] en is gevestigd in "Het Zandgat" - aan het [[Gildepad]] 2. Deze club heeft 6 banen.
 +
 
 +
== Externe links ==
 +
*[https://ltcdekolkstede.nl/ De Kolkstede]
 +
*[http://www.tvbergh.nl/ TV Bergh]
 +
*[https://tvzeddam.nl/ TV Zeddam]
 +
 
 +
[[Categorie:Sportverenigingen]] [[Categorie:Verenigingen 's-Heerenberg]] [[Categorie:Verenigingen Zeddam]] [[Categorie:'s-Heerenberg_Doctor_Jan_Herman_van_Heeklaan]]

Huidige versie van 24 jan 2021 om 13:33

In Beek zit de lawn-tennisclub De Kolkstede aan de Oude Kolkstedeweg 4 en heeft 3 banen.

In 's-Heerenberg is voor zover bekend maar één tennisvereniging actief: TV Bergh. De vereniging is opgericht op 8 mei 1970 en heeft haar banen en clubhuis aan de Doctor Jan Herman van Heeklaan 8a. Het terrein wordt Tennispark De Snijkuil genoemd en ligt naast Sportpark Marinus van Rooijen. Het tennispark heeft 7 banen.

In Zeddam is de TV Zeddam actief. Deze vereniging is opgericht in 1977 en is gevestigd in "Het Zandgat" - aan het Gildepad 2. Deze club heeft 6 banen.

Externe links