Bijdragen aan Berghapedia? Klik hier om je aan te melden !

Booms, Antoine

Uit Berghapedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Antoine Booms was vanaf 2008 tot 2013 bestuurslid van de Heemkundekring Bergh en vervulde hier vanaf 2009 tot 2013 de functie van secretaris. Met enige regelmaat vindt u ook een artikel van zijn hand in Old Ni-js.

Ook was hij voorzitter van de jeugdcommissie van d' Olde Waskupen en is hij één van de redacteuren van de carnavalskrant.

Daarnaast was hij aan het eind van de jaren 90, begin jaren 2000 als secretaris actief voor de Galamastichting totdat deze in 2004 overging in de Stichting Katholiek Onderwijs Bergh (SKOB).

Antoine is geboren (25 december 1965) en getogen in 's-Heerenberg. Na de St.Jozef kleuterschool, de Mariabasisschool en de St.Paulus M.A.V.O. volgde een studie aan de Bosbouw en Cultuurtechnische School te Velp.

Samen met zijn vrouw Sylvia en hun twee dochters Laura en Anne woont hij in zijn geboortehuis aan de Stokkumseweg.

Werkzaam is Antoine bij een Adviesbedrijf te Holten. Het organiseren (zowel voorbereiding als de uitvoering) van bodemsaneringen en het hierop volgende bouw- en woonrijp maken is zijn dagelijks werk.

Sport is één van zijn hobby's. Voetbal bij MvR is vanaf 2008 door een afgescheurde voorste kruisband helaas niet meer mogelijk. Tegenwoordig fietst hij daarom graag met de Grenslandrijders en Bergh in het zadel mee en zo nu en dan kan er gelukkig ook weer geschaatst worden.