Bijdragen aan Berghapedia? Klik hier om je aan te melden !

FC Bergh

Uit Berghapedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Logo FC BerghDe oprichting

Voetbalvereniging FC Bergh is in 2019 ontstaan door een fusie van MvR in 's-Heerenberg, VV Lengel en VV Stokkum. De club gebruikt dezelfde accommodatie als MvR gebruikte, alleen heet de accomodatie sinds de fusie Sportpark Marinus van Rooijen. Het tenue van FC Bergh is een blauwzwart verticaal gestreept shirt met een zwarte broek en zwarte sokken, vergelijkbaar met het tenue van de bekende Italiaanse club Internazionale.

Kampioen 2022

FC Bergh is op donderdag 12 mei 2022 door een 7-1 zege tegen Etten kampioen geworden in de 4e Klasse C! Maar liefst 17 punten bedraagt de voorsprong van de mannen van Remco de Poel op de nummer 2 in de competitie. De kampioensschaal werd direct na de wedstrijd door oud MvR voorzitter Theo Smeenk aan aanvoerder Mick Keizer overhandigd.

Bestuur

Het bestuur van FC Bergh bestaat uit voorzitter Jos Marissink, secretaris Ed van der Graaff en penningmeester Freek Kupers. Zij vormen het dagelijks bestuur. Het algemeen bestuur wordt gevormd door Alex Knippers (accomodatie), Edwin te Booij (sponsoring), Willy Stein (technische zaken), Dave Welling (wedstrijdzaken), Nadine van der Louw (damesafdeling), Jaap Velthausz (vrijwilligerszaken), Thijs Römer (activiteiten/evenementen), Niels Scheers (algemene zaken)

Bronnen