Bijdragen aan Berghapedia? Klik hier om je aan te melden !

Ulenpasweg

Uit Berghapedia
Ga naar: navigatie, zoeken

De Ulenpasweg in 's-Heerenberg is een straat op Industrieterrein 't Goor. De straat loopt van de rotonde met De Immenhorst en de Plantsoensingel Zuid naar de T-splitsing met de Lengelseweg, op de grens met Lengel.

In het verleden lag hier het voetbalveld van Berghse Boys.

Sinds 1970 zijn er bedrijven gevestigd:

  • Nr. 1: Delleman Tegels & Natuursteen en Hendriks Badkamerspecialisten & Tegelzetbedrijf. Hier zat oorspronkelijk sinds 1974 het bedrijf ANZO - aluminium deuren en kozijnen. Dit bedrijf is in 1996 door Kremer overgenomen en in 2005 verkocht aan de Ventura Groep.
  • Nr. 1a: Veld Laser Innovations. Dit gebouw is van 1973 en hier hebben voorheen andere bedrijven ingezeten.
  • Nr. 2b: Kremer groep - elektrotechnisch bedrijf. Dit bedrijf heeft dit terrein in 2001 gekocht en hier 2008/2009 zijn nieuwe hoofdkantoor gebouw met bedrijfshallen gebouwd. Voorheen zat hier Bergh Beton. Kremer zat voorheen op diverse adressen aan de Ambachtstraat.
  • Nr. 2: Hulkenberg - producent van kunststof transport en opslagsystemen. Dit gebouw is van 2003.
  • Nr. 3: Jovas Agro International. Dit is een nieuw gebouw uit 2018.
  • Nr. 8: Royal Fassin - zoetwarenfabriek, bekend van onder andere het merk Katja. Dit bedrijf was voorheen gevestigd aan de Lengelseweg 43. Het gebouw heeft de naam Candy Castle (Snoepkasteel) en is van 1992.

Tussen de Kremer Groep (nr. 2B) en Bijenhof AK Techniek (Goorsestraat 6) zijn 18 multifunctionele bedrijfsunits gebouwd, Business Center Bergh.

Op het uiteinde van de Ulenpasweg ligt links op de hoek met de Lengelseweg een braakliggend terrein. Hier bevond zich tot 1989 Café de Klomp.

Kaart

Bezig met het laden van de kaart...