Bijdragen aan Berghapedia? Klik hier om je aan te melden !

Millenniumboek Azewijn 2000

Uit Berghapedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Het Millenniumboek Azewijn 2000 is gemaakt ter gelegenheid van het 33-jarig bestaan van de Azewijnze carnavalsvereniging De Vossenjagers Het boek van 355 bladzijden werd op 19 augustus 2000 gepresenteerd in het clubgebouw van voetbalvereniging Den Dam in Azewijn. Burgemeester Appel nam daar het eerste exemplaar in ontvangst.

In het boek staan kleurenfoto's van nagenoeg alle mensen die in 2000 in Azewijn woonden. Zij poseren allemaal voor hun eigen huis. De bijschriften vermelden niet alleen hun namen, maar ook hun geboortedata.

Ook zijn er foto's opgenomen niet bewoonde gebouwen, zoals de kerk, P.G.E.M.-huisjes, de gymzaal, Halte Mobimax, de Reef, het kerkhof etc., en groepsfoto's van alle verenigingen.

De foto's staan in volgorde van straatnamen en huisnummers. De straten zijn in alfabetische volgorde:
Aswinstraat, Broekweg, Brummelhof, De Klakert, Den Hof, Dijkhuizerstraat, Dr. Hoegenstraat, Eerlandsestraat, Elzenmaat, Garbenstraat, Gendringseweg, Gerwardstraat, Hartjensstraat, Krommestraat, Laakweg, Laarstraat, Langeboomsestraat, Leppestraat, Lugtenakkerstraat, Maatweg, Marssestraat, Mattheusplein , Meilandsedijk, Molenweg, Netterdenseweg, Ompertsestraat, Ongerstraat, Op den Dam, Passtraat, Pastoor Meursstraat, Reefweg, Terborgseweg, Uiverstraat.